HF 210 HomePure

Típus szám:
HF 210
Hőszigetelés:
0,90 / 0,96 (W/m2K)
Hangszigetelés:
33-46 (dB)
Biztonság:
RC2
Reteszelés:
rejtett
  • Tökéletes  4-szeres védelem: nap- és belátás elleni védelem, hang- és hőszigetelés
  • Az üvegek közé történő beépítésnek köszönhetően (reluxa, pliszé vagy  Duette®) védelem a sérülések és az időjárás ellen, motoros működés szoláris energiával is lehetséges
  • síkban futó szárnydesign
I-tec Beschattung_HU
I-tec üvegezés

AMIVEL AZ INTERNORM ABLAKOK KITŰNNEK

Az Internorm home pure ablakok fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagokból kombinálják a modern, síkban eltolt designt az innovatív technológiával.

Kiváló hőszigetelés és optimális energiahatékonyság 
Az innovatív technológiáknak köszönhetően minden Internom ablak tökéletesen alkalmas az alacsony energiafelhasználású és a passzívházakban történő felhasználásra, és részben passzívház tanúsítvánnyal rendelkező összetevőkként is kaphatók (a darmstadti Dr. Feist Passzívház Intézet tanúsítványával). Az alapkivitelű SOL AR+ Internorm 3-rétegű szigetelőüvegezés rendkívül jó hőszigetelést és energiahatékonyságot biztosít.

I-tec üvegezés, FIX-O-ROUND technológia
Az üvegek hézagmentes rögzítése körben a nagyobb stabilitás, hő- és hangszigetelés, betörés elleni védelem és működési biztonság érdekében

Kapcsolt szárnyú ablak 4-szeres védelemmel
A különleges, kapcsolt szárnykonstrukció tökéletes, 4-szeres védelmet biztosít, kiváló hő- és hangszigetelést, valamint integrált árnyékolást és belátás elleni védelmet. Az utóbbiak választhatóan reluxa, pliszé vagy duett® formájában, az üvegek közé integrálva találhatók. Nincs szükség sem építészeti előkészítésre, sem plusz szerelési munkára.

A legnagyobb biztonság
Az Internom rejtett vasalatú ablakainál mindkét alsó sarok biztonsági reteszeléssel készül (alap biztonsági fok). A még nagyobb biztonság érdekében két további kivitel is kapható WK1 és WK2 biztonsági fokozatban (illetve RC1 és RC2 Resistant Class).

Tökéletes kombinálhatóság
A home pure ablakok különböző alapanyagokból – fa/alu a műanyag/aluval – is kombinálhatók. Így minden szobában biztosított az optimális ablakmegoldás és a megfelelő alapanyag.

AMIVEL A HOME PURE ABLAKOK KITŰNNEK

 
I-TEC ÁRNYÉKOLÁS PHOTOVOLTAIK RELUXA

Önálló energiaellátás integrált Photovoltaik modul segítságável, nincs szükség installációra, vezérlés kétirányú távirányítóval, az épület vezérlésébe integrálható.

I-tec Beschattung_HU
 
DESIGN ZÁRÓELEMEK

Minden home pure ablaknál alapkivitelben designer által tervezett záróelemeket biztosítunk ezüst színben a könnyebb tisztíthatóság és szebb megjelenés érdekében.

 
OPTIMÁLIS HŐSZIGETELÉS

A nagyszerű hőszigetelő termohab gondoskodik a kiváló hőszigetelésről, és az optimális izoterm görbéről. Az ablak abszolút páralecsapódás mentes marad.

Termék jellemző méretei:

Tok beépítési mélység:
85 mm
Látható szélesség tok/szárny:
114 mm
Látható szélesség stulp (2 szárnyú kivitel):
134 mm
Látható szélesség tokosztó (2 szárnyú kivitel):
173 mm

Nyitási jellemzők:

Fix:
Nyíló és Bukó/nyíló:
Bukó:
Tolóablak:
Zárható ajtók:
Tolóajtók:
Ajtók küszöbbel:
Kifelé nyíló ajtó: