HV 350 Ambiente

Típus szám:
HV 350
Hőszigetelés:
0,99 / n.v. (W/m2K)
Hangszigetelés:
41-45 (dB)
Biztonság:
RC2
Reteszelés:
rejtett
  • Tökéletes 4-szeres védelem : Nap- és belátás eleni védelem, hnag- és hőszigetelés
  • Az üvegek közé történő beépítésnek köszönhetően (reluxa, pliszé vagy Duette®) védelem a sérülések és az időjárás ellen, zajtalan műköés, napenergia által táplált, motorikus működtetés is lehetséges
  • 3-szoros tömítési rendszer
I-tec Beschattung_HU
I-tec üvegezés

AMIVEL AZ INTERNORM ABLAKOK KITŰNNEK

Az Internorm ambiente ablakok fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagokból kombinálják a lekerekített softline designt, illetve a jellegzetes konvex-konkáv prémium designt az innovatív technológiával.

Kiváló hőszigetelés és optimális energiahatékonyság
Az innovatív technológiáknak köszönhetően minden Internom ablak tökéletesen alkalmas az alacsony energiafelhasználású és a passzívházakban történő felhasználásra, és részben passzívház tanúsítvánnyal rendelkező összetevőkként is kaphatók (a darmstadti Dr. Feist Passzívház Intézet tanúsítványával) Az alapkivitelű SOL AR+ Internorm 3-rétegű szigetelőüvegezés rendkívül jó hőszigetelést és energiahatékonyságot biztosít. A teljes napenergia bebocsátási tényező (g érték) 20%-kal magasabb, mint a 3-rétegű standard üvegezés esetében. Ezáltal a napenergia nyereség 20%-kal magasabb, ami ingyenes plusz fűtést jelent, és hozzájárul a klímavédelemhez.

Kapcsolt szárnyú ablak 4-szeres védelemmel
A különleges, kapcsolt szárnykonstrukció tökéletes, 4-szeres védelmet biztosít, kiváló hő- és hangszigetelést, valamint integrált árnyékolást és belátás elleni védelmet. Az utóbbiak választhatóan reluxa, pliszé vagy duett® formájában, az üvegek közé integrálva találhatók. Nincs szükség sem építészeti előkészítésre, sem plusz szerelési munkára.

A legnagyobb biztonság
Az Internom rejtett reteszelésű ablakainál mindkét alsó sarok biztonsági vasalattal készül (alap biztonsági fok). A még nagyobb biztonság érdekében két további kivitel is kapható WK1 és WK2 biztonsági fokozatban (RC1 és RC2 Resistant Class).

Tökéletes kombinálhatóság
Az ambiente ablakok különböző alapanyagokból – fa/alumínium a műanyag/alumíniummal – is kombinálhatók. Így minden szobában biztosított az optimális ablakmegoldás és a megfelelő alapanyag.

AMIVEL AZ AMBIENTE ABLAKOK KITŰNNEK

Amivel az Internorm ablakok kitűnnek
I-TEC ÜVEGEZÉS FIX-O-ROUND TECHNOLÓGIA

Az üveg hézagmentes rögzítése körben a nagyobb stabilitás, hő- és hangszigetelés, betörés elleni védelem és működés biztonság érdekében.

I-tec üvegezés
Fix-O-Round
Amivel az Internorm ablakok kitűnnek
INTEGRÁLT ÁRNYÉKOLÓK

Az árnyékoló és a belátás elleni védelem az üvegek között, azaz széltől, időjárástól és szennyeződéstől védett helyen található. Választhatóan reluxa, pliszé vagy Duette®.

Amivel az Internorm ablakok kitűnnek
I-TEC ÁRNYÉKOLÁS PHOTOVOLTAIK-RELUXA

Önálló energiaellátás integrált Photovoltaik modul segítségével, nincs szükség installációra, vezérlés kétirányú távirányítóval, az épületvezérlésbe integrálható (minden kapcsolt szárnyú ablaknál)

I-tec Beschattung_HU

Termék jellemző méretei:

Tok beépítési mélység:
85 mm
Látható szélesség tok/szárny:
114 mm
Látható szélesség stulp (2 szárnyú kivitel):
134 mm
Látható szélesség tokosztó (2 szárnyú kivitel):
173 mm

Nyitási jellemzők:

Fix:
Nyíló és Bukó/nyíló:
Bukó:
Tolóablak:
Zárható ajtók:
Tolóajtók:
Ajtók küszöbbel:
Kifelé nyíló ajtó: