KERSZOL-2 Bt.

 

Cégünk, a Kerszol-2 Bt. több mint 20 éve alakult, elsősorban prémium termékek értékesítésére, valamint pénzügyi szolgáltatások ellátására.

  • 2002. májusától megjelent cégünk életében az Internorm. Az első időszakban a kelet-magyarországi értékesítés megszervezése, majd a márkaképviseletek létrehozása volt a legfőbb feladatunk.
  • 2003. áprilisában, elsők között az országban, megnyitottuk az egri márkaképviseletet a Kertész u. 138. alatt.
  • 2013. budapesti bemutatóterem megnyitása

 

Az alábbi elismerésekben részesültünk az elmúlt években:

  • 2006-ban az "Év márkakereskedője".
  • 2009-ben ismét az "Év márkakereskedője".
  • 2011-ben pedig az "Év értékesítője".

 

 

Gyárak, ahol az Ön ablakai és ajtói készülnek

A magas minőségű Internorm termékek három gyárban, több mint 1.700 dolgozó közreműködésével készülnek. A Traun-i, Sarleinsbach-i és Lannach-i gyárak Európa szerte híresek magas színvonalukról.

 

Trauni székhely 40 éve
Az akkori linzi Klinger Metallbau elnevezésű cég mellett több mint 40 évvel ezelőtt fektették le az Internorm GmbH műanyag ablakgyár alapjait Internorm márkanév alatt.
Itt készülnek a speciális műanyagtermékek, mint az íves és a srég szerkezetek, a kapcsoltszárnyas ablakok és az alumínium zsalugáterek, az alumínium ajtók és az üvegtermékek.

 

 

Sarleinsbach: Európa legmodernebb ablakgyára
A Sarleinsbach-ban 1977 óta működő ablakgyár nemcsak régió legnagyobb munkaadója, hanem Európa legmodernebb ablakgyára is.

 

Internorm gyár - Lannach
Lannach-ban gyártjuk fa/alumínium termékeinket, és a folyamatos bővítésének köszönhetően egy modern ablakgyárat hoztunk létre.