KF 410 Studio

Típus szám:
KF 410
Hőszigetelés:
0,72 / 0,79 (W/m2K)
Hangszigetelés:
34-45 (dB)
Biztonság:
RC1, RC2
Reteszelés:
rejtett
  • Innovatív design modern üvegszárnnyal
  • Tökéletes 4-szeres védelem: árnyékolás- és belátás elleni védelem, hang- és hőszigetelés, zajtalan működés, motoros kivitel akár szolirás energia működtetréssel
  • Az üvegek közé történő beépítésnek köszönhetően  (reluxa, pliszé vagy Duette®) védelem a sérülések és időjárással szemben

AMIVEL AZ INTERNORM ABLAKOK KITŰNNEK

Az Internorm studio ablakok fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagokból kombinálják a modern, síkban futó designt az innovatív technológiával.

Kiváló hőszigetelés és optimális energiahatékonyság
Minden Internom ablak tökéletesen alkalmas az alacsony energiafelhasználású és a passzívházakban történő felhasználásra, és részben passzívház tanúsítvánnyal rendelkező összetevőkként is kaphatók (a darmstadti Dr. Feist Passzívház Intézet tanúsítványával).
Az alapkivitelű SOLAR+ Internorm 3-rétegű szigetelőüvegezés rendkívül jó hőszigetelést és energiahatékonyságot biztosít. A teljes napenergia bebocsátási tényező (g érték) 20%-kal magasabb, mint a 3-rétegű standard üvegezés esetében. Ezáltal a napenergia nyereség 20%-kal magasabb, ami ingyenes plusz fűtést jelent, és hozzájárul a klímavédelemhez.

Kapcsolt szárnyú ablak 4-szeres védelemmel
A különleges, kapcsolt szárnykonstrukció tökéletes, 4-szeres védelmet biztosít, kiváló hő- és hangszigetelést, valamint integrált árnyékolást és belátás elleni védelmet. Az utóbbiak választhatóan reluxa, pliszé vagy duett® formájában, az üvegek közé integrálva találhatók. Nincs szükség sem építészeti előkészítésre, sem plusz szerelési munkára

A legnagyobb biztonság
Az Internom rejtett vasalatú ablakainál mindkét alsó sarok biztonsági vasalattal készül (alap biztonsági fok). A még nagyobb biztonság érdekében két további kivitel is kapható WK1 és WK2 biztonsági fokozatban (illetve RC1 és RC2 Resistant Class).

 

AMIVEL A STUDIO ABLAKOK KITŰNNEK

 
MODERN ÜVEGOPTIKÁJÚ ALAPANYAG KOMBINÁCIÓ

Innovatív műanyag, műanyag/alumínium és fa/alumínium kapcsolt szárnyú rendszerek termohabbal a legjobb energiahatékonyság érdekében.

 
I-TEC ÜVEGEZÉS FIX-O-ROUND TECHNOLÓGIA

Az üvegek hézagmentes rögzítése körben a nagyobb stabilitás, hő- és hangszigetelés, betörés elleni védelem és működési biztonság érdekében.

I-tec üvegezés
Fix-O-Round
 
I-TEC ÁRNYÉKOLÁS PHOTOVOLTAIK RELUXA

Önálló energiaellátású integrált Photovoltaik modul segítségével, nincs szükség installációra, vezérlés kétirányú távirányítóval, az épület vezérlésébe integrálható. 

I-tec Beschattung_HU

Termék jellemző méretei:

Tok beépítési mélység:
93 mm
Látható szélesség tok/szárny:
113 mm
Látható szélesség stulp (2 szárnyú kivitel):
133 mm
Látható szélesség tokosztó (2 szárnyú kivitel):
187 mm

Nyitási jellemzők:

Fix:
Nyíló és Bukó/nyíló:
Bukó:
Tolóablak:
Zárható ajtók:
Tolóajtók:
Ajtók küszöbbel:
Kifelé nyíló ajtó: