KV 440 HomeSoft

Típus szám:
KV 340
Hőszigetelés:
0,77 / 0,84 (W/m2K)
Hangszigetelés:
39-45 (dB)
Biztonság:
RC1, RC2
Reteszelés:
rejtett
  • Tökéletes  4-szeres védelem: árnyékolás- és belátás elleni védelem, hang- és hőszigetelés
  • Az üvegek közé történő beépítésnek köszönhtően (reluxa, pliszé vagy Duette®) védelem a sérülések és az időjárás ellen, zajtalan működés, motoros működés szoláris energiával is
  • 3-szoros tömítés
I-tec Beschattung_HU
I-tec üvegezés

AMIVEL AZ INTERNORM ABLAKOK KITŰNNEK

Az Internorm home soft ablakok fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagokból kombinálják a lekerekített softline designt az innovatív technológiával.

Kiváló hőszigetelés és optimális energiahatékonyság
Az innovatív technológiáknak köszönhetően minden Internom ablak tökéletesen alkalmas az alacsony energiafelhasználású és a passzívházakban történő felhasználásra, és részben passzívház tanúsítvánnyal rendelkező összetevőkként is kaphatók (a darmstadti Dr. Feist Passzívház Intézet tanúsítványával) Az alapkivitelű SOL AR+ Internorm 3-rétegű szigetelőüvegezés rendkívül jó hőszigetelést és energiahatékonyságot biztosít. A teljes napenergia bebocsátási tényező (g érték) 20%-kal magasabb, mint a 3-rétegű standard üvegezés esetében. Ezáltal a napenergia nyereség 20%-kal magasabb, ami ingyenes plusz fűtést jelent, és hozzájárul a klímavédelemhez.

Kapcsolt szárnyú ablak 4-szeres védelemmel
A különleges, kapcsolt szárnykonstrukció tökéletes, 4-szeres védelmet biztosít, kiváló hő- és hangszigetelést, valamint integrált árnyékolást és belátás elleni védelmet. Az utóbbiak választhatóan reluxa, pliszé vagy duett® formájában, az üvegek közé integrálva találhatók. Nincs szükség sem építészeti előkészítésre, sem plusz szerelési munkára.

A legnagyobb biztonság
Az Internom rejtett vasalatú ablakainál mindkét alsó sarok biztonsági reteszeléssel készül (alap biztonsági fok). A még nagyobb biztonság érdekében két további kivitel is kapható WK1 és WK2 biztonsági fokozatban (illetve RC1 és RC2 Resistant Class).

Tökéletes kombinálhatóság
A home soft ablakok különböző alapanyagokból – fa/alu a műanyag/aluval – is kombinálhatók. Így minden szobában biztosított az optimális ablakmegoldás és a megfelelő alapanyag.

AMIVEL A HOME SOFT ABLAKOK KITŰNNEK

Amivel az Internorm ablakok kitűnnek
OPTIMÁLIS HŐSZIGETELÉS

Az előnyös izoterma görbe által szemléltetett, kiváló hőszigetelési tulajdonságnak köszönhetően az ablak messzemenőkig páramentes marad.

Amivel az Internorm ablakok kitűnnek
I-TEC ÜVEGEZÉS FIX-O-ROUND TECHNOLÓGIA

Az üvegek hézagmentes rögzítése körben a nagyobb stabilitás, hő- és hangszigetelés, betörés elleni védelem és működési biztonság érdekében.

I-tec üvegezés
Fix-O-Round
Amivel az Internorm ablakok kitűnnek
I-TEC ÁRNYÉKOLÁS PHOTOVOLTAIK RELUXA

Önálló energiaelletású integrált Photovoltaik modul segítségével, nincs szükség insatllációra, vezérlés kétirányú távirányítóval, az épület vezérlésébe integrálható.

I-tec Beschattung_HU

Termék jellemző méretei:

Tok beépítési mélység:
93 mm
Látható szélesség tok/szárny:
118 mm
Látható szélesség stulp (2 szárnyú kivitel):
144 mm
Látható szélesség tokosztó (2 szárnyú kivitel):
198 mm

Nyitási jellemzők:

Fix:
Nyíló és Bukó/nyíló:
Bukó:
Tolóablak:
Zárható ajtók:
Tolóajtók:
Ajtók küszöbbel:
Kifelé nyíló ajtó: